Den falske reikimester

For nogle dage siden, beskrev jeg her på siden hvordan jeg bliver chikaneret at psykopater, der påstår at repræsentere landets militære efterretningstjeneste.

Siden da er der blevet sat navn på forbryderne. Ikke nok med at disse usle eksistenser har chikaneret mig direkte – de har også henvendt sig til nogle af mine kendte kontakter i mit navn – og naturligvis på en måde, der nødvendigvis må have til formål at sætte mig i et dårligt lys.

Disse henvendelser er ikke nødvendigvis sket på den mest intelligente måde. Således blev min instruktør på en Reiki-kursus jeg har deltaget i, kontaktet af en falsk reikimester – vel at mærke af en falsk reikimester som hun på forhånd kendte til.

Også denne henvendelse skete i mit navn, hvilket var tåbeligt idet den pågældende kender mig for godt til at falde for dét trick.

Den falske reikimesters navn er Dennis G.

Dennis G er medlem af et ultra-nationalistisk netværk, der opererer i det skjulte og som ser det som sit formål at chikanere udvalgte politiske modstandere.

Netværket, eller gruppen om man vil, har udvalgt mig som mål fordi jeg har tilladt mig at skrive offentligt om den militære efterretningstjenestes rutine med ulovligt at tilbageholde og efterfølgende mishandle borgere her i landet. Dette har jeg skrevet om flere gange – første gang for næsten to år siden og siden mere personligt.

Denne begrundelse er ikke noget jeg selv har fundet på, men derimod den erklæring som repræsentanter for denne gruppe selv har fremsat overfor mig.

Hvorvidt denne skimlede kældergruppe vælger at repræsentere sig som ‘Forsvarets Efterretningstjeneste’ fordi de rent faktisk arbejder i fællesskab med denne eller om det blot skyldes dagdrømmerier herom, skal jeg lade være usagt.

 

Der eksisterer således endnu ikke dokumentation til at kunne påstå at de direkte eller indirekte arbejder for den militære efterretningstjeneste, det danske militær i øvrigt – eller for den sags skyld PET.

Lad det være sagt med det samme: Jeg nærer den største foragt for skimlede kældermennesker som Dennis G, men det er ikke det væsentlige. Jeg ved at foragten er gensidig.

Det væsentlige er følgende: Jeg vil i den kommende tid indsamle dokumentation og vidnesbyrd fra de af mine kontakter der har modtaget henvendelser fra denne ekstremistgruppe, og efterfølgende lade en advokat overgive materialet til politiet.

Skriv et svar